Shrimp Teriyaki/Camarones en salsa Teriyaki

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In that location is something about shrimp that I tin can't say no to eating information technology. Seriously every time I become to a eating place the first thing I expect for in the carte du jour is if they take shrimp dishes. Heck any seafood dish will do for me except lobster(I am allergic). I dearest seafood and I don't actually melt it that often in my household so eating it at restaurant is a treat for me.

I love shrimp and I have already posted another shrimp recipe here, be certain to check it out. Shrimp is and so like shooting fish in a barrel to cook besides, that it has become my favorite seafood to cook at home. It is juicy, delicious and like shooting fish in a barrel to clean , and to me it  just screams "consume me eat me".

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The ingredients I used in this recipe are ingredients that I basically apply on an everyday basis. I added some red onions because it gives whatsoever blazon of dish y'all are cooking a lot of season and beside I am an onion lover. I besides added some cilantro and bell peppers and y'all can't forget the teriyaki sauce among other seasonings. The colors are spectacular to see because it is and so bright and inviting.

Once it is cooking, the ingredients will become concentrated and less vivid but the sense of taste will not get affected past information technology. All of the ingredients I add to this wonderful shrimp recipe are a match made in heaven.

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Oh gosh tin can yous just smell what this momma is cooking! Probably not but information technology sure looks delish doesn't. All of the wonderful ingredients incorporated and made friends with each other to bring the shrimps to life. Oh how I dearest thee. Yes I do become excited every time I talk or write about shrimp it is just the best seafood like always.

As well there is a "underground" ingredient that ties everything together. I am talking near that WOW factor and you volition be surprised to detect out what it is. So go on on reading and you will find out.

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Ingredients:

  • ii pounds of shrimp    (deveined and make clean)
  • Teriyaki sauce             ( shop bought, 6 tablespoons)
  • Sometime bay seafood spice ( 1 tablespoon)
  • Ground pepper            ( 1 pinch)
  • Stir fry sauce               ( 2 tablespoons)
  • i Red onion                 (chopped)
  • ane Orangish bell pepper ( chopped)
  • *secret ingredient*Brown saccharide  ( 1 tablespoon)

Let's Melt:

  • In a basin add the shrimps and all of the ingredients except for the dark-brown sugar. Mix well.
  • In a cooking pan or stir fry pan add virtually 3 tabular array spoon of cooking oil ( add more if needed) and add 1 tablespoon of regular white saccharide.
  • Once sugar caramelizes (turns brown in oil) add all of shrimp mixture leaving some sauce from the mixture aside(cook for 15minutes) .
  • After the fifteen minutes add together the remainder of the mixture and add brown sugar,put a lid on the pan and cook for 10minutes.

Easy as 1, ii ,three.  Enjoy!

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 ~Castilian~

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Hay algo acerca de camarones que no puedo decir que no a comerlo. En serio cada vez que voy a un restaurante lo primero que miro en el menú es si tienen platos de camarones . Diablos cualquier plato de mariscos esta bien conmigo, menos la langosta (soy alerjica). Me encanta el marisco y realmente nolo cocino a menudo en mi casa así que comer en el restaurante  es united nations placer para mí.

Me encanta el camarón y ya he publicado otra receta de camarones aquí , asegúrese ver la receta. El camarón es tan fácil de cocinar , así que se ha convertido en mi favorito de mariscos para cocinar en casa . Es jugoso , delicioso y fácil de limpiar , y para mí sólo grita " come me come me " .

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Los ingredientes que utilicé en esta receta son ingredientes que básicamente utilizo  diaria a cocinar . Añadí algunas cebollas rojas , ya que da cualquier tipo de plato que se cocina mucho sabor y al lado soy un amante de la cebolla . También he añadido algunos pimientos y cilantro  y no puedo olvidar la salsa teriyaki , entre otros condimentos . Los colores son espectaculares de ver porque es tan brillante y atractivo.

Una vez que se cocina, los ingredientes se obtienen concentrados y menos brillante pero el sabor no se vea afectado por eso.

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Oh Dios mío ¿puedes oler lo que esta mamá está cocinando ! Probablemente no , pero seguro que se ve deliciosa que no. Todos los ingredientes maravillosos se han incorporado y hicieron amigos para llevar a los camarones a otro nivel. ¡Oh, cómo te amo . Sí me emociono cada vez que hablo o escribo sobre el camarón es simplemente el mejor marisco como nunca.

También hay united nations ingrediente "secreto" que une todo . Estoy hablando del factor WOW y usted se sorprenderá al descubrir lo que es. Así que sigue leyendo y descubrirás .

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Ingrdientes:

  • 2 libras de camarones ( desvenado y limpio)
  • • Salsa Teriyaki ( comprados en la tienda , 6 cucharadas )
  • • Sazon de mariscos Old Bay ( 1 cucharada )
  • • Pimienta molida ( 1 pizca )
  • • Salsa de freir stir fry sauce ( ii cucharadas )
  • • i cebolla roja ( picada )
  • • i Pimiento naranja ( picado )
  • • * ingrediente secreto * El azúcar moreno ( 1 cucharada)

Ah Cocinar:

  • En un recipiente agregue los camarones y todos los ingredientes excepto el azúcar moreno. Mezclar bien .
  • • En una sartén  añadir unas three cucharada sopera de aceite ( añadir más si es necesario ) para cocinar y agregar one cucharada de azúcar blanca regular .
  • • Una vez que caramelice azúcar ( se vuelve marrón en aceite) agregar todas mezcla de camarones dejando un poco de salsa de la mezcla a un lado ( cocinar por fifteen minutos ) .
  • • Después de los 15 minutos, añadir el resto de la mezcla y añadir el azúcar moreno , poner una tapa sobre la olla y cocine por ten minutos .

tan facil como contar 1,2,three

Que disfrutes.

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torresyouck1982.blogspot.com

Source: https://www.stressfreemommies.com/2014/12/shrimp-teriyakicamarones-en-salsa-teriyaki/

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